Keresés a bubb.hu oldalakon:
Családfakutató cég

Családfakutató cég

Antikrégiség.hu Családfakutaó IrodaCsaládfakutatás és egyéb levéltári kutatások Génjeink már évezredek óta öröklődnek egyik nemzedékről a másikra. A nemzedékek - más szóval generációk - egymás közötti kapcsolatának kutatása, felderítése maga a genealógia, azaz családfakutatás. A genealógia tudománya sokáig csak a nemesi származású családokkal foglalkozott. Ezen családok számon tartották és utódaiknak jól dokumentálva átadták felmenőik családfáját, őseik történetét. A polgárosodás folyamán egyre többen szerették volna megismerni származásukat, így a XX. század első negyedében létrejöttek az első családtörténeti kutató irodák. A háború után a genealógia is feledésbe merült, megbélyegzett "úri passzió"-ként az elmúlt rendszer csökevényének tartották. Mára ismét reneszánszát éli azok körében, akik felismerték annak fontosságát, hogy megismerjék régmúlt korok generációit. Az elmúlt, közel 60 év alatt két generáció nőtt fel. A mai harmincasok-negyvenesek nagyszülei valamikor a XX. század legelején születtek. Most tegye a szívére a kezét és próbálja felsorolni négy nagyszülőjének nevét és pontos születési idejét! Amennyiben sikerült, úgy gratulálunk és kérjük, hogy most próbálja felidézni nyolc dédszülőjének adatait! Ha ez is sikerült, akkor Ön ahhoz az 1%-hoz tartozik aki tisztában van felmenőivel. Szolgáltatásaink: Családfakutatás Meglévő adatok családfába rendezése Korábban készült családfák ellenőrzése, javítása és kiegészítése Teljes, egyenesági kutatás azaz Ősfa készítése - a legjobb módszer, hogy őseit megismerje Leszármazottak keresése Oldalági rokonok felderítése Nemesség igazolások, birtok- és vagyonperek kutatása Néveredet kutatás Egyéb - minden, ami családfa
családfakutatás
Családfa.bizCsaládfa.biz
CsaládfakutatásAki a múltját nem ismeri, az jelenét sem értheti! Fedezze fel őseit, származását, családja egykori lakóhelyét! Családfakutatás a történelmi Magyarország területén. Különleges ajándék az egész családnak!
különleges, ajándék, család, születésnap, karácsony, családfa, családfakutatás, családfa
Családfakutatás. Az ősök megismerése kötelességünkIsmerje meg őseit! Családfakutatás mindenkinek. Felkutatjuk őseit és elkészítjük családfáját. Családfa készítés, rajzolás
családfakutatás, családfa, családfakutató, family tree, genealogy, családfa kutatás, családfa készít
Családnév eredet kutatás, Családfa kutatásVegye igénybe névtörténeti és családfa kutatási szolgáltatásunkat, rendelje meg saját családi címerét, hogy legyen mit mesélni az unokáknak is.
családnév keresés, családfa kutatás, névtörténet kutatás
GenerációkCsaládfakutatással foglalkozó iroda.
Családfakutatás
GénkapocsNevem Mikes Ádám, Debrecenben élek, 35 éves vagyok. Tizedik éve foglalkozom családok kutatásával. Legfőbb kutatási területem a Genealógia azaz családfakutatás, családtörténet
génkapocs, családfakutatás, Debrecen, genealógia
Gyökerek Ősfakutató CentrumCsaládtörténeti szolgáltatások, családfakutatás, címerkutatás, -festés, családnévtörténeti leírás készítése, grafikai kivitelezések.
családtörténeti szolgáltatások, családfakutatás, címerkutatás, családnévtörténet, grafi
Hungarian Jewish RootsHungarian Jewish Roots
HUNGAROGENS családtörténeti kutatóirodaHUNGAROGENS családtörténeti kutatóiroda
Kérjen Ön is családfa kutatást!Gondolkozott már el azon, hogy családja milyen történettel bír? Kik voltak a felmenői? A családfakutatás ebben segít! A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség országosan vállal családfa kutatást. Országon kívüli kapcsolataiknak köszönhetően pedig akár külföldi hozzátartozókat is megtalálnak. Egy családfakutatás sokszor nem várt meglepetéseket is okozhat, szóval igazán megéri beruházni rá. Amennyiben érdekli a dolog, akkor a weblapon kérhet ajánlatot családfa kutatásra.
családfa kutatás, családfakutatás
Múltvadász CsaládfakutatásÉrdekli, honnan származik? Szeretné megismerni őseit? Felkutatom családját, őseit, akár több száz évre visszamenőlen.
családfa, kutatás, családfakutatás, genealógia, őskutatás
TeleduCsaládtörténeti albumok, családfák, származási táblák készítése.
teledu,család,csalad,családfa,csaladfa,családfakutatás,csaladfakutatas,genealógia,genealogia,ge
Zacher AndrásZacher András
A Családfakutatás linkgyűjtő szerkesztője: Bódog

Családfakutatás

Üzenet a szerkesztőnek | Linkajánlás | Hibabejelentés | Médiaajánlat